Reclame maken is verboden!

De uitdaging van een redactioneel artikel is dat het moet gaan over een onderwerp. Een redactioneel artikel is dus geen  promotieverhaal over uw bedrijf, diensten of producten. Toch zet het uw bedrijf wel 'in the picture', doordat u in een redactioneel iets zinnigs vertelt of een standpunt inneemt. En er mag ook genoemd worden van welk bedrijf u bent en welke functie u daar uitvoert. Strikte regels dus, maar handige tekstschrijvers wijzen de lezers tussen de regels door wel de weg naar uw bedrijf of uw product...

 

Toch mooie reclame!

Een redactioneel artikel doet het altijd goed in uw personeelsblad of bedrijfsmagazine, maar ook in vakbladen. Natuurlijk is plaatsing hiervan op uw website en een link in een blog of in een e-mail nieuwsbrief ook altijd handig. Het vergroot uw geloofwaardigheid. U laat zien verstand van zaken te hebben en dat is altijd mooie reclame.

 

Een redactioneel artikel is subtiel

Een goed redactioneel artikel, dat de lezer toch subtiel de juiste richting op stuurt (die van uw product of dienst) is zeker de moeite waard! Wilt u een redactioneel artikel laten schrijven, dan bent u bij Tekst aan Zet aan het juiste adres.

 

Wat kost het schrijven van een redactioneel artikel?

Neem contact op en u weet het snel.

SNEL CONTACT OPNEMEN!